قیمت امروز موبایل‌های پرفروش در بازار مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | رشد دلار به کانال ۸۳ هزار تومان کمیسیون اصل نود پیگیر تسریع در واگذاری زمین به مردم | اجرای برنامه هفتم و قانون جوانی جمعیت در واگذاری زمین باید جدی‌تر پیگیری شود هشدار به مشترکان پرمصرف برق: صدور قبض ۲ بار در ماه قیمت مرغ در خرده‌فروشی‌ها به کیلویی ۱۰۵ هزارتومان رسید تداوم اجرای طرح کالابرگ ضرورتی انکارناپذیر برای حمایت از دهک‌های پایین صعود طلا در مشهد به کانال جدید (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) حداقل درآمد برای حذف یارانه نقدی چقدر است؟ هزار و ۲۵۰ تن مرغ گوشتی از تولیدکنندگان خراسان رضوی به صورت حمایتی خریداری شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آیا مشهد با افت فشار آب مواجه می‌شود؟ | توصیه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد به نصب پمپ آب در طبقات سوم به بالا کدام کارگران قرارداد دائم می‌شوند؟ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد کامیون‌داران خراسان رضوی: اجازه نخواهیم داد از ناحیه حمل و نقل جاده‌ای به ایران آسیبی برسد میوه امروز در تره‌بار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) توقف ۵ساعته پرواز‌های فرودگاه مهرآباد در چهاردهم خرداد ۱۴۰۴ + علت اطلاعیه بانک مرکزی درباره وضعیت بانک آینده قیمت‌ها در بازار طلا و سکه همچنان نزولی است (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) واگذاری ۵۹ هزار زمین به خانوار‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر نان آزادپز مشهد در تنور گرانی، مسئولان در صف تأیید و تکذیب جدایی اشتغال از تولید در خراسان رضوی| بررسی روند تغییر سهم اشتغال در گروه‌های خدمات، کشاورزی و صنعت استان از سال ۹۶ تغییر نرخ بیکاری و مشارکت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ رشد روزانه ۵ درصدی سفر باری از مبادی شهر‌های استان خراسان رضوی (۹ خرداد ۱۴۰۴) معاون وزیر راه از اصلاح جدول سوخت کامیون‌داران خبر داد + جزئیات پیگیری برای افزایش نرخ حمل کالا بر اساس تن بر کیلومتر چه مقدار بیت‌کوین برای استخراج باقی مانده است؟ حجم مبادلات تجاری ایران و عمان چقدر است؟ نرخ بهره بین‌بانکی افزایش یافت (۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۸ خرداد ۱۴۰۴) | بازار ترمز برید؟
سرخط خبرها

رفت و برگشت نفس‌گیر در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۰
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
رفت و برگشت نفس‌گیر در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ بهمن ۱۴۰۳)
بازار سهام در روز جاری کار خود را در محدوده منفی آغاز کرد و شاخص اصلی این بازار تا ۱۴ هزار واحد نیز ریزش کرد، اما به مرور با فعال شدن بخش تقاضا به خصوص در نماد‌های کوچک و متوسط، افت شاخص کاهش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس در پایان وقت معاملات امروز تنها ۱۸۳ واحد منفی را ثبت کرد و در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۰۴ هزار واحد روز گذشته خود قرار گرفت. فارس بیشترین اثر منفی و نوری، شپنا، پارس، جم، بوعلی و شبندر بیشترین اثر مثبت را بر عملکرد امروز این شاخص داشتند.

شاخص هموزن نیز امروز هم جهت با شاخص کل منفی شد و ۰.۱۹ درصد منفی را ثبت کرد، اما شاخص هموزن ۰.۱۲ درصد مثبت شد.

یکی از اتفاقات مثبت امروز در بازار، افزایش ارزش معاملات خرد به کانال ۱۰ همت بود که براین اساس این عدد امروز به ۱۰ هزار و ۱۶۸ میلیارد تومان رسید.

حجم معاملات خرد سهام نیز به ۱۳.۴ میلیارد برگه سهم رسید.

امروز باز هم شاهد خروج پول حقیقی از بازار سهام بودیم که بر این اساس ۶۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار پشت کرد.

تردید‌ها در بازار سهام و تقاضای بالا برای دلار، بخش مهمی از تقاضای سرمایه گذاری را به سمت طلا سوق داده است.

با افزایش خیره کننده قیمت طلای جهانی و نرخ طلا و سکه در ایران، صندوق‌های طلا بیش از هر زمان دیگر مورد توجه سرمایه گذاران بورسی قرار گرفته‌اند.

همچنین با انتشار اخبار مختلف در مورد پلتفرم‌های فروش آنلاین طلای آبشده و ترس مردم از خالی فروشی در این پلتفرم ها، بخشی از تقاضای طلا به سمت بورس و صندوق‌های طلا آمده است. رکورد زنی‌های معاملات شمش در بورس کالا موید این موضوع است.

رفت و برگشت نفس گیر در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ بهمن ۱۴۰۳)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->